Vårstädning Luleå

Vårstädning Luleå

Städtjänster i Luleå

Städtjänster i Luleå

Kanske söker du vårstädning i ditt hem i Luleå? Då finns vi på Jourstäd Luleå och erbjuder allt inom städning. Alla våra städtjänster i Luleå utförs av personal med mångårig städvana. Valet av personalen har skett omsorgsfullt och då vi enbart anställer de bästa städarna så borgar det för en kvalitet på våra tjänster som uppfyller våra krav på hur en bra städning skall utföras.

Städning på gång? Vi utför städning Luleå med omnejd och hjälper både privatpersoner och företag. Vi vet att det ibland kan det kännas övermäktigt att utföra en ordentlig hemstädning eller att kanske städa ett dödsbo, är fallet så –  anlita oss på Jourstäd Luleå! Vi har erfaren och snabb städpersonal som hjälper dig att ta rätt på oredan och lämnar ditt hem eller lokalen skinande ren! Vi har både fasta priser och timpriser så du kan välja det som passar dig bäst. Kontakta oss för en kostnadsfri offert på hemstädning! Vi gör vårt yttersta för att du alltid ska vara nöjd med oss!

 

Arbetsområden

Vårt mål är att finnas till för kunder i Luleå, Boden, Älvsbyn, Piteå, Råneå, Bergsviken, Alvik mm åt både privatpersoner och företag.

 

KONTAKTINFORMATION