Städning Luleå

Städning privatpersoner & företag

Jourstäd Luleå utför städservice i form av städning, flyttstädning, trappstädning, kontorsstädning, byggstädning, hemstädning, fönsterputsning, lokalvård,  allergistädning m.m, Vi erbjuder även RUT-avdrag direkt på fakturan. Kontakta oss gärna för mer information om den städning vi utför!

Miljövänlig städning

När vi  städar använder vi dukar och trasor av mikrofiber och med dessa rengör enbart med vanligt vatten. Vid grovstädning och grovrengöring kan vi behöva använda kemikalier, är fallet så väljer vi alltid miljömärkta sådana. Hjärtligt välkomna att prova våra städtjänster och vår städservice. Vi lovar alla som kontaktar oss att ge svar inom 1 timme.

Arbetsområden

Vi utför städning och städservice inom  Luleå, Boden, Älvsbyn, Piteå, Råneå, Bergsviken, Allvik m.m. åt både privatpersoner och företag.

Vi erbjuder hemstädning åt privatpersoner och kontorsstädnin till företag. Vårt mål är att utföra städtjänster som passar en bred målgrupp. 50% RUT-avdrag direkt på fakturan vid städ.

Alla vet att en ren och fräsch miljö är ett måste för att få en frisk, trivsam och effektiv arbetsplats. Med rätt typ av städning så blir det mindre damm, smuts och risk för smittokällor och miljön finns alltid med i vårt tänkande. Vi använder endast städmetoder och städprodukter som är skonsamma mot miljön, så gott som alla är certifierade antingen enligt Svanen eller Bra Miljöval. Allt för att du som kund ska kunna anlita oss med gott samvete!

Städfirma Umeå

Frågor & svar – städning

  • Ingår material? Allt material som ingår i vanlig städning ingår i priset.
  • Utför ni allergistädning? Ja meddela oss innan så ordnar vi det.
  • Är det samma person som kommer vid hemstädning? Ja alltid samma person. 

Vill du få offert från oss eller har du några frågor?