Fönsterputsning Luleå

Fönsterputsning

Vi hjälper dig med allt inom fönsterputsning

Det finns få saker som ökar trivseln som skinande rena fönster. Att se solen sila genom fönstren utan ett spår av damm eller smuts. Däremot tar det ganska lång tid att putsa fönster och det är inte helt ovanligt att de glöms bort. Vi på Jourstäd Luleå är experter på fönsterputsning och ser till att du alltid har skinande rena fönster och inglasade områden.

Vi erbjuder fönsterputsning av inglasade verandor, inglasade balkonger, speglar, glaspartier, skyltfönster mm, egentligen alla områden som har glas att putsa. Vi hjälper till med fönsterputsning vid de flesta tillfällen, speciellt uppskattat är hjälp vid byggstädningar, flytt och renoveringar. Då brukar varken tid, arbetsresurser eller ork räcka till och där kommer vi in och hjälper er för att underlätta samt avsluta arbetet.

För att göra det enkelt för er går det att välja mellan att ha oss på fönsterputsningsabonnemang eller att anlita oss vid behov. Vi åtar oss fönsterputs för både enstaka uppdrag och återkommande. Våra fönsterputsningsavtal är dessutom väldigt flexibla, vi erbjuder både fasta priser på fönsterputsning årsvis höst och vår för er som önskar likväl som löpande timpris. Du kan helt enkelt välja det som passar dig bäst.

Jourstäd utför fönsterputsning åt både privatpersoner och företag och finns att anlita för dig som bor i Luleå med omnejd. Kontakta oss för att få pris på fönsterputsning. Inget jobb är för stort eller för litet. Självklart ingår allt material alltid i våra priser. Ring oss på 0738-41 95 67 eller skicka ett mail till info@jourstadsverige.seså återkommer vi med pris och mer information så snabbt vi kan. Välkommen!

Fönsterputsning Luleå

Arbetsområden

Prisvärd fönsterputsning Luleå med omnejd

Vi utför fönsterputsning inom Luleå, Piteå, Boden, Råneå, Kalix, Älvsbyn mm åt både privatpersoner och företag.

Hjärtligt välkomna att boka fönsterputsning. Vi lovar alla som kontaktar oss att ge svar inom 1 timme.

Just nu kör vi kampanj med studentrabatter och pensionärsrabatter.

Pris fönsterputsning

Olika avtal och prismodeller för fönsterputsning

Vi har både fasta priser samt rörligt i form av timpenning, vilket anpassas efter kundens behov. Vi vill gärna att du ska känna dig nöjd med det arbete vi utför.

För att förenkla vårt arbete ser gärna att ni förberett genom att ni plockat undan på fönsterbänkar samt gjort det framkomligt för oss inför fönsterputsning.

Vi utför fönsterputsning året runt, men högsäsongen har vi under sommarmånaderna.
Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Fönsterputsning luleå

Frågor och svar

  • Putsar ni vid minusgrader?
    Ja vi putsar året runt till ungefär fem minusgrader.
  • Kan jag förbereda på något sätt?
    Gärna genom att plocka undan och se till att frigöra fönster.
  • Har ni försäkringar?
    Ja, småföretagarförsäkring.

Vill du få offert på fönsterputsning eller har du några frågor?