Studentrabatt Luleå

Studentrabatt Luleå

Städning för studenter i Luleå

Städning för studenter i Luleå

Just nu erbjuder vi studentrabatt i Luleå. Generösa rabatter för all slags städning för studenter i Luleå.

Vi vet att ni nu snart går mot era studieuppehåll och vi erbjuder förmånliga studentrabatter på all vår städning i Luleå.

 

Billig städning för studenter

Att studera innebär för många en hög studiebörda. Inlämningsuppgifter ska vara inne före eett visst datum och tentor ska skrivas. Ibland är studentlivet hektiskt. Vi på Jourstäd Luleå erbjuder därför studentstädning. Vi förstår att studenter har sämre marginaler i sin ekonomi och därför har vi reducerade priser för er. Studieron blir bättre i ett städat rum och miljön spelar en stor roll i personers välmående. Vi riktar oss till alla studenter, både de som bor i ett studentrum, delar en större lägenhet med andra eller bor ensam i en lägenhet. Vid delat boende, varför inte gå samman och tillsammans betala för en regelbunden städning av både privata och gemensamma ytor? Framförallt de gemensamma ytorna så som badrum och kök. Regelbunden städning minskar smittorisken och ökar trivseln.

Självklart lämnar vi offerter kostnadsfritt. Som företag inser vi att människor har olika behov. Vi har listat vad som ingår i vår hemstädning och det går alldeles utmärkt att lägga till ytterligare tjänster till ett högre pris. För att du ska känna dig trygg är det alltid samma person som kommer vid hemstädningen och det är du som bestämmer när städningen ska ske. Vi kan utföra städning både när du är hemma eller borta.

För oss på Jourstäd Luleå är miljön viktig. Vi använder medel och städmetoder som är miljövänliga. Medel används endast vid grövre städning. För att torka rent ytor använder vi mikrofiberdukar med vatten.

Jourstäd Luleå erbjuder tjänster både till företag och privatpersoner i Luleå med omnejd. Som student kan du ta del av våra tjänster till ett ordentligt reducerat pris.

 

KONTAKTINFORMATION

Jourstäd Luleå

Jourtel:0738-41 95 67
E-post: info@jourstadsverige.se