Städfirma med Jouröppet

Städfirma med Jouröppet

Städfirma med jouröppet för alla kunder. Att kunna begära gratis offert är för oss en självklarhet. Många firmor har enbart kontorsöppet. Kunden hos oss är alltid i fokus. Hos oss kan du beställa offert samt boka in din städning. Årtionden av erfarenhet gör ditt val av städfirma tryggt. Att vi kunnat växa så mycket beror på skickligheten och tillgängligheten. Etableringen i Luleå har varit lyckosam, och det har vi alla underbara kunder att tacka för. Utan er hade vi inte lyckats så bra som vi gjort. Testa oss nästa gång du behöver en städfirma.

Städfirma

Städfirma är precis vad vi är. Finns inga tjänster vi inte klarar av. Ett axplock är då tex

  • Flyttstädning– Flyttstädning är det vi jobbar mest med. Från tak till golv rengör vi allt grundligt. Självklart har vi schyssta garantier på våra flyttstädningar.
  • Städning– Städning behöver alla. Prisvärda städuppdrag levererar vi dagligen till kunderna. Både privatpersoner och företag anlitar våra kvalitetstjänster.
  • Studentstädning– Studentstädning när den är som bäst. Speciella studentrabatter gör jobbet nästintill gratis. Studenter skall också ha råd att anlita studentstädning.
  • Dödsbostädning– Dödsbostädning utför vi till bra pris. Dödsbotömningen sköter vi också om. Helhets koncept självklart med tystnadsplikt såklart.

Prisvärda städfirman

Prisvärda städfirman i Luleå. Kvalitet behöver inte alls vara dyrt. Att vi kan erbjuda dig så bra priser beror på många faktorer. En av dessa är att vi har skicklig personal som jobbar snabbt. Detta innebär att vi då hinner fler städningar och kan hålla nere priset till slutkund. Sen att vi köper in stora partier material direkt av grossisterna, pressar priserna rejält. Mellanhänder är inte alltid till fördel.

Priserna på flyttstädning baseras på ytan man skall städa. Sen avståndet till Luleå kan bidra också. Just flyttstädning är det fasta priser och gäller då normalt smutsade objekt. Ej saneringar, men självklart utför vi även det.

Städning det är pris per timme man debiterar. Många vill ha fast pris, men det är svårt att veta då man ej vet omfattningen exakt. Bokar man samtidigt fönsterputsning så är det ibland spröjs, stegar man behöver. Kan ibland hända att ingen förberedelse gjort av kunden, då är alltid löpande timpris det bästa.

Studentstädning är något som vi hjälper till med. Attraktiva priser för alla studerande gillas. Många har det ansträngt ekonomiskt under studierna, då är det guld värt med studentrabatt.

Dödsbostädning där har vi självklart tystnadsplikt. Beställaren kan känna sig helt trygg med att anlita oss. Kanske vill ni även att vi sköter dödsbotömningen? Självklart så löser vi det.

Jouröppet

Jouröppet är en service vi bistår med. Kunden är alltid i fokus, och hos oss så är personalen vaken dygnet runt. Så önskar ni en gratis offert, eller vill boka städning, vilken anledningen än är så finns vi behjälpliga. Kontakta oss direkt.