Prisvärd flyttstädning i Luleå

Prisvärd flyttstädning i Luleå

Vårt erbjudande om prisvärd flyttstädning i Luleå står fast alla dagar året runt. Rut-avdrag till privatpersoner gör att du endast betalar halva arbetskostnaden. Fönsterputsning ingår självklart i vår flyttstädning. Bra priser till studenter erbjuds.

Prisvärd flyttstädning i Luleå som bokas dygnet runt

Öppet dygnet runt för att du som kund skall kunna anlita oss. Prisvärd flyttstädning i Luleå. Allt ingår i våra flyttstädningar som du kan ta del av på hemsidan. Då du begär offert så var tydlig med vad du har för kvadratmeter och eventuella tillägg.

Pris på flyttstädning i Luleå?

Luleås bästa pris på flyttstädning enligt undersökningar vi har gjort. Att vi kan hålla så låga priser beror på att vi har låga omkostnader och snabba arbetare som kan sin sak. Fasta priser per kvadratmeter är det som gäller vid flyttstädning. Det innebär att vi vill göra bra och snabba jobb. Fler kan då samma dag boka in vår populära flyttstädning i Luleå. Vi har en del saker som faller in under tillägg. Det kan då vara biutrymmen, relaxavdelningar, garage, bastu, altaner, balkonger osv. Detta tar vi extra betalt för. Vid offert så lämnar vi dig priserna på detta. Då vet du vad det kostar och inga överraskningar drabbar dig.

Hur långt innan måste jag boka min flyttstädning i Luleå?

Helst bör du boka så långt innan du kan. Visst kan det fungera om du bokar dagen innan, men inga garantier på att det då finns kvar tider i vår kalender. Då du sagt upp din bostad och vet när den nya bostaden är tillgänglig så bör du boka direkt. Via vårt bokningsformulär kan du ange mellan vilka datum bostaden kan städas. Är det så att du har långt kvar innan nästa hyresgäst skall in, så kan du be om att få förlängd garanti. Normalt lämnar vi 7 dagars garanti from städdatumet. Att boka flyttstädning skall för dig som kund var en trygghet både pris och garantimässigt.

Vad bör jag som kund tänka på vid bokning av flyttstädning?

Kyl och frys skall vara avslagna med öppna dörrar. Tömd bostad innan vi kommer för att flyttstäda. Meddela oss eventuella portkoder och om det finns tagg. Skador som ni vet finns innan vi anländer. Vi försöker att dokumentera allt innan vi börjar städa. Denna dokumentation är då för att vi skall var överens om att dessa skador fanns innan påbörjat arbete. Skulle det nu vara så att vi åstadkommer skador så ersätter vi givetvis dessa skador. Vi har försäkringar på 10 miljoner ifall skadan skulle uppkomma med våra anställda.

Gratis offert dygnet runt!

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67