Påsken Corona

Påsken Corona

Påsken Corona blev det detta år. Verkligen en smitta som lamslagit alla. Ingen hade väl kunnat gissa att denna smitta skulle komma. Ingen kan känna sig säker idag.

Påsken

Påsken detta år firas med smittan Corona. Verkligen em hemsk smitta som drabbar alla. Alla känner vi någon som fått denna smitta. Verkligen otroligt att det gått så snabbt. Tack och lov så har vi idag vaccin som kan hjälpa till. Annars vet man inte vart detta skulle ha slutat. Så allt påskfirande i år blir annorlunda. Vi kan inte ses alla i släkten samtidigt, det blir till att dela upp oss max 8 st.

Ingen kunde väl tro att det skulle införas förbud att träffa vännerna, släkten på högtidsdagar. Att se varandra via skype eller ringa, är inte alls samma sak. Människorna är skapta för att träffas fysiskt. Vi får hoppas att denna påsk 2021 är den sista med dessa krav.

Vi som städfirma har givetvis öppet. Vi levererar städ till alla även påskhelgerna. Vår personal har arbetsvecka alla dagar. Visst har de ledigt ibland, men helst så levererar de städningar till både privatpersoner och företag.

Corona

Corona har förändrat mycket för alla människor i världen. Detta har resulterat i att man inte kan träffas på samma sätt idag. Alla nyhetskanaler fylls idag av detta med covid-19. Visst börjar man känna sig lite less att all annan information missas.

Finns idag full förståelse för att det skall pratas och skrivas om. Men nog känner man att det vore härligt om detta snart vore över. Att få leva i vardagen på ett enklare sätt. Denna smitta kostar statskassan och företagare massor i utebliven vinst. Men vad är egentligen pengar värda, jämfört med folks hälsa?

Självklart är hälsan ovärderlig. Alla äldre har fått snabbt hjälp med vaccin. Det är bra att de får hjälp snabbt, för just de äldre är mest utsatta.