Företagsstädning Luleå

Om du tidigare har låtit någon i din personal utföra företagsstädning har du säkert märkt att denna städning kanske inte blir utförd på bästa sätt. Oftast blir då städningen ett nödvändigt ont som slarvas med och inte ger den renhetskänsla som den borde göra. Det är viktigt att företagsstädningen verkligen blir väl utförd så att personalen alltid kan få arbeta i nystädade och rena lokaler. En sämre utförd städning kan leda till allergier hos medarbetarna, som i sin tur kan ge sjukdomsfall och frånvaro hos personalstaben.

Det är därför att rekommendera att man anlitar en professionell städfirma som verkligen gör sitt jobb. I Luleå finns vi på Jourstäd att tillgå och vårt motto är hög städkvalitet till rätt pris. Du kan därför alltid lita på att vi utför en företagsstädning med ett fullgott resultat.

Vad ingår i företagsstädning?

• Kontorets alla golv dammsugs noggrant varefter de moppas med ett lämpligt rengöringsmedel så att fläckar från smutsiga skor som har trampat på dem tvättas bort.
• Alla inventarier dammtorkas med en fuktig trasa så att till exempel skrivborden blir skinande rena och dammfria.
• Personalköket eller pentryt städas av där diskbänken, spisen, kylskåpsdörren och matbordet måste förbli extra rena för att inte föra vidare bakterier.
• Toaletterna för personalen måste noggrant rengöras för att inte kvarstå med bakteriehärdar som kan leda till sjukdomar hos personalen.
• I en del fall kan även fönstren behöva putsas av för att ge en renare insyn och för att dagsljus lättare ska kunna komma in i lokalen.
Ingen av de ovannämnda punkterna kommer att lämnas åt slumpen. Ett smutsigt kontor är dessutom otrevligt för besökare att vistas i. Kanske man får folk ifrån andra företag som kommer på besök eller helt enkelt kundbesök. I dessa fall måste utrymmena vara rena och fräscha eftersom de då är företagets ansikte utåt. Lämna därför din företagsstädning till oss.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!