Dödsbostädning Luleå

Dödsbostädning Luleå med omnejd

Vi utför dödsbostädning Luleå med omnejd. Vi hjälper er med att ta hand om allt vad som rör städningen. Allt ingår när vi städar dödsbon, allt från fönsterputsning, grovstädning av kök och all annan städning som erfordras. Vi förstår att ett dödsfall redan är jobbigt som det är och gör vårt yttersta för att göra en jobbig situation lättare.

Dödsbotömning Luleå

Om det önskas ordnar vi tömning och bortforsling av dödsbon. Här jobbar vi oftast med löpande timpriser för att ni skall få ett pris som motsvarar arbetsinsatsen. Självklart går det bra att boka både tömning och städning av dödsbo. Kontakta oss gärna om du har frågor kring dödsbotömning.

Dödsboköp Luleå

Ibland vill man inte behålla sakerna efter en bortgång eller behöver hjälp att få bort de delar av dödsboet som man inte klarar av att ta hand om. Köp av dödsbon kan vara av intresse för oss. Kontakta oss och beskriv vad ni har och hur ni önskar att lägga upp det, så diskuterar vi fram en bra lösning som passar både er och oss. Det behöver inte vara komplicerat att bli av med ett dödsbo.

Kontakta oss för pris och offert