Din städfirma i Luleå

Din städfirma i Luleå

Söker du en städfirma i Luleå som kan hjälpa dig med allt inom städning. Vi erbjuder både flyttstädning och hemstädning. Saneringar samt dödsbostädningar. Självklart så erbjuds det RUT till alla privatpersoner. Vi finns lokalt i Luleå och vi har även ytterområden som Boden, Råneå och det gör att vi täcker stora distrikt och kan rycka ut med kort varsel.

Städfirman i Luleå

Den kompletta städfirman som levererar allt inom städning. Vi har levererat städning under årtionden med många nöjda kunder genom åren. Många i Luleå har idag återkommit och bokat nya uppdrag vilket glädjer oss enormt mycket. Vi har dessutom haft kampanjer på olika städtjänster där vi vänt oss till de många studenterna i luleå samt till de äldre som både använt rut-avdraget och genom detta fått kvalitetstjänster till 50% rabatt. Många företag har dessuom kontaktat våra olika jourstädningar på dygnets alla timmar.

Prisvärda städtjänster i Luleå

Bra priser på alla våra städtjänster. När det gäller flyttstädningar och byggstädningar så jobbar vi oftast med fasta priser som baseras på de kvadratmeter ytor som objektet avser. Sen har vi många som genom fönsterputsningsbehov önskar fasta priser. Då vill vi veta hur många luft och sidor som skall putsas och om det finns spröjs och om det går att komma åt alla fönster på ett bra sätt. Ibland finns det tyvärr buskar och planteringar på fasta partier som man ej kan komma åt. Så meddela oss detta när ni begär offert.

Jourstädning i Luleå

Vi finns som ett alternativ för alla när andra firmor gått hem för dagen. För oss så finns inga tider vi inte kan rycka ut till alla behövande. Ofta får vi uppdrag under helger där det kan ha varit olika människor in i trapphus och gjort saker som mer hör till toaletten. Dessa uppdrag har vi ofta ett fast pris på samt jourtillägg för våra anställda som skall kunna rycka ut på obekväma arbetstider. Sen har Covid-19 som även kallas Corona ställt stora krav på oss uppdragstagare vad det gäller att skydda oss och vår personal på dessa uppdrag.

Kontakta oss dygnet runt

Generösa öppettider så att du som beställare av tjänst skall kunna nå oss på dygnets alla timmar är för oss en självklarhet. Kanske har du frågor eller vill ha en gratis offert från oss? Vi hoppas att du hör av dig till oss. Vi svarar inom några minuter så varmt välkommen.

 

Jourstäd Luleå AB

Öppet dygnet runt!

[email protected]

0738-41 95 67