Byggstädning Luleå

Jourstäd Luleå hjälper privatpersoner och företag med byggstädning och flyttstädningar i hemmet, på kontor, företagslokaler osv. Slutstädning när bygget är klart och inflyttningsstädning där det till exempel behöver tas bort fint damm så de inflyttande kan flytta in i ett skinande rent hem.

Omvänd byggmoms används i de fall ni som företagare använder er av det.

Byggstädning erbjuds till både privatpersoner och byggföretag.

Byggstädning behövs till exempel då ni har renoverat och vill få hjälp med att ta bort trädamm, betongdamm, slipdamm mm. Då bokar ni en slutstädning där vi tar bort allt grovt damm som uppkommit.

Vid byggstädning tar vi bland annat bort allt det finfördelade byggdammet som har lagt sig som en hinna över hela bostaden eller lokalen och avlägsnar även byggsopor, om så krävs och önskas.

Vi har en gedigen erfarenhet av byggstädning, därför kan vi åta oss både små och stora projekt tillsammans med både stora och mindre företag. Under årens lopp har vi hjälpt många företag och privatpersoner att få sina kunder och familj att känna sig välkomna; allt från lägenheter, företagslokaler, hotell, restauranger m.m

Vi utför det mesta inom byggstädning såsom grovstädning, avtäckning, fönsterputsning och slutstädning i etapper. Har ni speciella önskemål kan vi med största sannolikhet tillgodose dessa också, det är bara att ni slår oss en signal så pratar vi genom hur vi på bästa sätt kan hjälpa er med byggstädning och liknande. Välkommen!

Byggstädning i Luleå

Vi är specialister på arbeten som rör byggstädning och flyttstädning. Vi trivs bra med vår roll vilket resulterar i att vi också har en stor strävan efter att tillgodose kundernas behov och önskemål. Flyttstädning och byggstädning är något som kräver speciella tekniker för att få ett lyckat slutresultat. Våra tekniker har finslipats för att tillgodose marknadens behov inom dessa områden.

Vi har jobbat många år med just flyttstädning och byggstädning. Vi använder miljövänliga medel för att skona miljön. Rut-avdrag ges till privatpersoner direkt på fakturan får du betala 50% av arbetskostnaden.  Vi följer de allmänna rekommendationer som finns uppsatta. En veckas ”nöjdkundgaranti” lämnas from städdatumet och kan självklart förlängas om ni säger till.

Flytt- och byggstädning påminner mycket om varandra. Den största skillnaden är att vid byggstädning så koncentrerar man sig på damm och fina småpartiklar just för att säkerställa att man verkligen får ett bra resultat och att de som skall nyttja lokalen sedan kan flytta in i en ren och fräsch miljö. Speciella städlistor används där man checkar av punkt för punkt för att efter slutfört arbete veta att allt åtgärdats och inget missats.

Anlita oss till flytt- och byggstädningen

Vi hjälper dig gärna med flyttstädningen och byggstädningen så du kan koncentrera dig på de andra sakerna som du behöver ordna för själva flytten. Vid flyttstädning önskar vi att ni stänger av kyl och frys samt lämnar dörrarna öppna för att vi skall kunna städa dessa utan att invänta att is skall tinas upp.

Lämna med fördel dörrarna öppna så slipper ni mögelsporer och illaluktande lukt som annars lätt bildas. Vi följer normerna som Mäklarsamfundet satt upp vid flyttstädning. Vårt mål ar att göra ett bra städjobb till ett bra pris utan att för den skull tumma på kvaliteten.

Vill du få en offert från oss eller har du några frågor?